psiholog-pentru-probleme-de-greutate

Te ajuta sa te tii de o dieta, pana cand ajungi la greutatea dorita. De multe ori ai inceput o dieta si nu ai reusit sa o finalizezi. Nu e neaparat greseala ta. Faptul ca pana acum nu te-ai putut tine de o dieta nu inseamna ca esti lipsit de vointa. N-ai aplicat metoda potrivita pentru tine.

In primul rand sa verifici daca nu ai o tulburare alimentara. A lucra cu un psiholog e benfic pentru oricine are o problema in a-si controla cat mananca, indiferent de varsta, sex sau greutate. Pentru toti cei care au probleme cu greutatea lor, indiferent daca e prea mica sau mult prea mare sau vor doar sa si-o mentina. Impreuna vom evalua problema ta si vom aplica strategii care te vor ajuta sa iti indeplinesti obiectivele.

Toate comportamentele noastre (inclusiv cel alimentar) sunt determinate de modul in care relationam cu mediul si sunt mentinute de consecintele lor. Orice comportament recompensat se mentine in timp. Vom lucra pentru a le schimba in asa fel incat ele sa lucreze pentru tine si nu impotriva ta. Impreuna iti vom creste motivatia si puterea de a te tine de o dieta sau pur si simplu de a iti micsora cantitatea de alimente pe care tu le mananci acum.

Programeaza-te prin email: lcc@loanacomsa.ro, tel: 0729.400.122 sau completeaza formularul alaturat.

Formular programare