Cum decurg sedintele de consiliere ?

Cum decurg sedintele de consiliere ?

Prima sedinta are un rol explorator.
Imi fac o parere, o imagine de ansamblu despre problemele tale. Imi vei povesti ce te-a adus in cabinetul meu, care sunt sentimentele, emotiile care te fac sa suferi. Ce comportamente sau emotii vrei sa schimbi. Ce abilitati vrei sa iti dezvolti. Eu iti voi da detalii despre ce este consilierea psihologica , cum te poate ajuta dar si care sunt regulile care vor guverna colaborarea noastra. Iti voi spune cum putem rezolva problemele tale si care va fi rolul fiecaruia dintre noi. Dupa aceasta intalnire vei avea informatiile necesare sa decizi daca doresti sa colaboram si sa continui consilierea cu mine.

In sedinta a doua iti prezint conceptualizarea generala.
Adica, pe baza informatiilor primite in prima sedinta iti voi putea da o explicatie despre cum au aparut problemele tale. Acum putem stabili Lista de probleme. Ea va contine problemele tale specifice asupra carora vom lucra sedinta de sedinta pentru a le rezolva.

Sedintele urmatoare se vor focusa pe problemele din lista.
Parte importanta a colaborarii noastre si a rolului tau activ vor fi temele de casa. A schimba modul tau de a gandi sau de a te comporta in legatura cu un anumit lucru nu e o treaba usoara, nu se va intampla peste noapte, nu se va face printr-o atingere a baghetei magice. Va trebui sa exersezi de la o sedinta la alta.

Un obiectiv major al intalnirilor noastre este ca tu sa dobandesti capacitatea de a-ti rezolva singura problemele in viitor. Sa inveti sa gandesti si sa te comporti altfel in fata provocarilor pe care ti le ofera viata.

 

Daca recunosti una din simptomele de mai sus si vrei sa-ti imbunatatesti viata, programeaza-te la o sedinta gratuita prin telefon 0729.400.122, formularul de programare sau email lcc@loanacomsa.ro.

Distribuie aceasta pagina:

Afla mai multe despre acest subiect...