Cum sa ma tin de o dieta

Vino cabinetul meu si lucrand impreuna vei putea sa tii cu succes o dieta, sa slabesti si sa te mentii. Toate astea pentru ca te voi invata cum sa aplici beneficiile terapiei cognitive in procesul tau de slabire: cum sa gandesti diferit, cum sa iti schimbi comportamentul alimentar si sa slabesti definitiv.

Pana acum probabil ca ai facut multe diete. Unele le-ai putut tine si ai slabit, altele nu. Dar orice ai fi facut nu ai putut mentine greutatea dorita. Sunt sigura ca te-ai invinovatit: “Sunt prea slaba!”, “Nu am vointa!”, “E ceva neregula cu mine!” Sau “Dieta asta nu e buna pentru mine!” In cazul acesta am o veste buna pentru tine: Eforturile tale s-au soldat cu esec dintr-un cu totul alt motiv. Pur si simplu nu ai stiut cum sa tii o dieta! Odata ce stii cum sa tii o dieta, vei pasi pe cantar si vei vedea un numar mai mic de fiecare data, saptamana dupa saptamana. Marimile la haine vor scadea. Vei experientia toate minunatele beneficii care vin odata cu un corp mai subtire: mai multa energie, mai multa incredere, o sanatate mai buna, o stima de sine mai ridicata si nu in ultimul rand, mai putine dureri si suferinte! Te vei putea bucura de toate astea pentru intreaga viata. Nu le vei mai pierde cum le-ai pierdut in trecut. Vei putea sa inchizi cercul – pierdut si recastigat greutate – odata pentru totdeauna.

Te pot invata cum sa nu mai trisezi, cum sa rezisti tentatiei, chiar daca bunatatile sunt in fata ta si cum sa faci fata foamei, poftelor, stresului si emotiilor negative fara sa te apleci asupra mancarii pentru comfort! Programeaza-te prin telefon 0729.400.122, email: lcc@loanacomsa.ro sau prin formularul alaturat. Nu uita! Prima sedinta este gratuita.

Formular programare