De ce as apela la un psiholog pentru stres?

De ce as apela la psiholog

[TAB]Consecintele stresului te pot afecta mai mult decat crezi. Pot aparea tulburari gastrointestinale, infarct miocardic, accident vascular cerebral, boli alergice, dermatologice, autoimune, migrena, insomnie, obezitate, alcoolism.

[TAB]Uneori facem fata stresului intr-un mod inconstient. Apelam la niste mecanisme de actiune adaptative, intr-un mod nativ, de care nu ne dam seama. Dar, de cele mai multe ori, pentru ca stresul apare atunci cand percem ca amenintarea ne depaseste resursele de a-i face fata, trebuie sa invatam sa folosim mecanisme adaptative care sa rastoarne raportul de forte.

[TAB]Prin tehnici cognitiv-comportamentale, te pot ajuta sa iti cresti rezistenta la stres sau sa iti schimbi perceptia asupra evaluarii resurselor tale. Poti sa faci un management al stresului sau al timpului mai eficient, iti poti dezvolta abilitatile de comunicare, cele sociale. Poti invata tehnici de relaxare. Consilierea psihologica te poate ajuta sa iti dezvolti armele necesare sa castigi lupta cu stresul.
 

Nu lăsa consecințele nefaste ale stresului să-ți afecteze sănătatea!
Există tehnici pentru a-ți crește rezistența la stres.
Programează-te la o ședință gratuită prin telefon 0729.400.122 sau prin formularul de programare.
Distribuie aceasta pagina:

Afla mai multe despre acest subiect...