Un an nou fericit!

Se apropie noaptea dintre ani, noapte în care de obicei, ne punem o dorință. De cele mai multe ori ne dorim să fim fericiți sau ne dorim lucruri care credem că ne fac fericiți. Lumea din jurul nostru ne urează multe lucruri bune, frumoase. Dar cum să facem să fim fericiți? Unele dintre cele mai importante elemente care ne aduc fericirea, sunt emoțiile pozitive. Un mod eficient de a le cultiva este savurarea. Aceasta este o strategie și o intervenție de reglare a emoțiilor care se concentrează pe procesul de trăire, intensificare și prelungire a experiențelor pozitive și a afectului pozitiv asociat cu aceste amintiri.
Ca urmare, vin cu o urare despre fericire – În 2023 vă urez să savurați! Să savurați de acum încolo fiecare clipă din viața voastră. Să trăiți din plin momentele petrecute cu cei dragi, imaginea unui tablou care vă place sau a unui peisaj frumos. Savurați fiecare victorie personală, fie cât de mică.Savurați mirosul cafelei de dimineață, căldura soarelui pe obraji, îmbrățișarea persoanei iubite. Mă refer la acele momente frumoase, dar scurte prin care trecem cu toții fără uneori să le observăm.
Să vă umpleți sufletul și să simțiți fizic asta, să fiți conștienți de fiecare element pozitiv din viața voastră. Să nu le luați ca și un bun dat, că nu sunt. Ele sunt micile miracole din viața noastră, deci sărbătoriți-le, celebrați-le, savurați-le. Un an nou fericit!

Author Info

Loana Comsa

Psiholog specializat în dezvoltarea și optimizarea personală

No Comments

Post a Comment