Cum te poti motiva singur pentru a ajunge din nou in top

Viața cotidiană, de multe ori, vă lasă fără suflu, alteori ceva anume v-a împiedicat să ajungeți în top. Cu alte cuvinte, pentru a rămâne printre cei mai buni trebuie să vă autodepășiți. Însă, ce puteți face pentru a vă motiva singur ca să ajungeți unde aspirați? Din start, ajutorul de nădejde este definirea țelului, iar scopul trebuie să fie în concordanță cu valorile deținute. Rămâneți focusați, trebuie să fiți mai mult decât siguri că îndeplinirea visului va aduce mulțumire deplină. Pe de altă parte, sacrificiul nu stă la distanță în situații de acest gen, el fiind primordial în luarea deciziilor favorabile. Prin urmare, dumneavoastră vă veți îndrepta către succes cu pași siguri.
În primul rând, organizarea este baza pentru definirea scopurilor în viată! Vă îndemn să vă notați pe remainderul mobilului, pe ecranul laptopului toate ideile și dorințele. Vă motivează! Dar, în primă fază trebuie să vă clarificați în minte semnificația expresiei ‘’a ajunge în top’’. Spre exemplu, cum știți că v-ați atins scopul? Ce venituri și ce rețea socială aveți în prezent? Acum că lucrurile sunt lămurite, știți ceea ce vă doriți și pe ce drum trebuie să mergeți. Astfel că, trebuie să ‘’delimitați’’ propriul timp-un an, doi, trei… De cât timp aveți nevoie pentru a vă transforma visul în propria realitate? Pe de altă parte, sarcinile zilnice își fac simțită prezența, iar cel mai înțelept lucru este să le notați pentru a le finaliza în timp util.
În al doilea rând, trebuie să realizați, pe cât posibil, un mediu favorabil în care să desfășurați activitățile. Pentru a vă îndeplini îndatoririle, este indicat să nu vă lăsați distras de mobil, filme, ieșirile din fiecare seară etc. De ce? Acum este momentul, clipa când visul dumneavoastră are nevoie în totalitate de creatorul său. Totodată, vă puteți întocmi o hartă, invizibilă ce-i drept… Unde sunteți, unde doriți să ajungeți? Prietenii trebuie să fie implicați și înștiințați de visul dumneavoastră, deoarece nu vă veți putea abate de la acest scop, poate și datorită rușinii pe care ați putea-o simți.
În al treilea rând, înarmați-vă cu multă răbdare, acceptați faptul că uneori veți face față unor situații dificile. Însă, aceasta este calea către performanță-sacrificiul! Ne dezvoltăm astfel, specialiștii numesc acest lucru, toleranța la frustrare. Cu toate că, multe persoane apelează la consiliere/ coaching, dumneavoastră după ce ați citit articolul și ați început să practicați sfaturile enumerate, vă puteți descurca singur. Nu lăsați simple gânduri: ‘’Nu ar trebui să fie atât de greu’’, ‘’Cred că ideea nu este bună’’, etc, să vă distragă atenția. Acestea survin în urma schimbării pe care ați implementat-o. Vin repede, dispar la fel de repede! Nu vă lăsați influențat, deoarece dumnevoastră trebuie să vă urmați planul, harta invizibilă, iar la final veți putea afirma bucuros: ‘’Am reușit, am ajuns în top!’’.
În concluzie, compromisul își va face simțită prezența, sfaturile vor fi puse în practică și…nu veți avea de ce să vă simțiți constrâns sau preocupat. Fiți natural, deoarece sunt sigură că veți reuși. Vă doresc mult succes!
logo-loanacomsa

Distribuie aceasta pagina pe:

No Comments

Comments are closed.