Servicii psiholog Cluj - Loana Comsa

[TAB]Prima mea diploma a fost in Constructii. Am ales aceasta sectie a Politehnicii pentru ca era indreptata spre oameni. Nu am avut sansa sa lucrez nici o zi in acel domeniu, in schimb am lucrat 9 ani ca Director de Marketing intr-o editura. Dupa asta, am fost proprietarul si managerul Sunkiss , un binecunoscut brand de bronzare artificiala din Cluj Napoca. Timp de 10 ani am lucrat cu oameni, conducandu-i in echipa sau avandu-i ca si clienti dragi. In toata aceasta perioada am facut coaching (desi pe atunci nu stiam ca se cheama asa), intai in cadrul departamentului de marketing, apoi cu echipele mele din saloanele Sunkiss si , cred eu, am facut o treaba buna. Intotdeauna psihologia a fost pasiunea mea, iar cand fiica mea a plecat la studii mi-am zis: Daca nu acum, cand? A doua mea diploma a fost in Psihologie. Acum chiar ca m-am indreptat spre oameni! Imi place sa-i ajut! Imi place sa fiu langa ei atunci cand au nevoie de mine! Imi place sa vad sclipirea din ochii lor atunci cand isi gasesc solutia la probleme!
In timpul facultatii am facut si o formare in coaching cu Noble Manhattan Coaching, una din cele mai importante scoli de coaching din lume. A fost o experienta extraordinara in care am intalnit oameni minunati si care m-a ajutat sa imi gasesc directia de formare – aceea a dezvoltarii si optimizarii umane. Formarea mea ca si consilier psihologic este cognitiv comportamentala, o paradigma in cadrul careia ma regasesc in totalitate. Poate formarea mea initiala de inginer, dar si background-ul din bussines ma fac sa adopt o abordare validata stiintific, bazata pe rezultate. La ora actuala acest tip de terapie este cea mai bine sustinuta stiintific. Interesele mele sunt in mod special in domeniile relatiilor de cuplu și managementul stresului. Experienta mea de manager si venind dintr-un mediu de antreprenoriat ma califica ca un bun coach sau consilier pentru manageri si antreprenori– stiu ce inseamna sa lucrezi cu oamenii, sa ai grija de ei, sa te lupti cu criza, sa iti platesti taxele, sa ai un business plan de care trebuie sa te tii, si dupa toate astea, cand ajungi acasa sa fii un bun si intelegator partener sau un parinte.
Sunt membra a Colegiului Psihologilor din Romania, a Asociatiei Internationale de Coaching Cognitiv Comportamental si a British Psychological Society din Marea Britanie. Am participat la diverse workshopuri si traininguri de dezvoltare personala care mi-au largit paleta competentelor de consiliere. Din 2016 am început studiul de doctorat sub îndrumarea marelui psiholog clujean Prof. Dr. Daniel David. Consider ca traim vremuri in care optimizarea si dezvoltarea psihologica sunt mai necesare ca oricand si inchei descrierea mea printr-un citat care explica mai bine ca mine aceasta nevoie si motivatia pentru care am ales sa fac psihologia.

„ … deoarece criza globala se agraveaza , traim zilele de agonie ale unei civilizatii in care viitorul este sumbru de incert. In astfel de momente este necesar – inainte de toate – sentimentul de siguranta interioara, acea constiinta ca ce o fi o fi – in adancul fiintei noastre exista o zona calma , neatinsa de furtuna care ne ofera protectie, cu alte cuvinte are rolul de colac de salvare”

– (Beata Bishop – Salvarea Sufletului )